Wat doen we?

D'n Opvang biedt kwaliteitsvolle kinderopvang aan voor kinderen tussen nul en drie jaar. Ons team van gediplomeerde kindbegeleiders en opvangverantwoordelijke zetten zich elke dag in om kinderen een warme en prikkelende tijd te bezorgen.

Wij willen dat kinderen zich veilig voelen bij ons en dat ze zich zo goed mogelijk ontwikkelen. Daarom creëren wij een uitgebreid en afwisselend aanbod aan activiteiten, spel- en verzorgingsmomenten. We hebben hierbij heel veel oog voor de noden van elk kind als individu. Onze kindbegeleiders volgen jaarlijks heel wat vormingen en bijscholingen rond opvoedkundige thema's om hierop te kunnen inspelen.

Als kinderdagverblijf willen wij bovendien dat iedereen gebruik kan maken van onze kinderopvang. Om dit te kunnen realiseren, zetten wij in op betaalbare opvang volgens inkomen en op een grote waaier aan opvangmogelijkheden. Wij voorzien namelijk een variatie aan opvangplaatsen, zodat elk gezin een plan kan opstellen dat bij het eigen ritme past.

We vinden de mening van ouders heel erg belangrijk en vragen inspraak vooraleer we beslissingen nemen.

Wil je meer weten over onze opvang? Neem dan zeker contact met ons op.

http://www.denopvang.be/wp-content/uploads/2020/10/AL-80-1-scaled-800x660.jpghttp://www.denopvang.be/wp-content/uploads/2019/07/2019-21-350x400.jpg